VW Kuplan vaihdevälin lyhentäjä EMPI

25,00 

Tämän yksinkertaisen pikavaihtosarjan avulla voit käyttää nykyistä vaihdevipuasi sekä erikoisvipuja ja lyhentää vaihteenvaihtomatkoja merkittävästi.

Volkswagen TYP-1 Kupla, Karmann Ghia, Type 3, VW Thing ja VW Bus vuoteen 1979 asti tarkoitetun sarjan osalta pura nykyinen vaihdevipu ja katso, miten pohjalevy on kiinnitetty, löysää vaihdevivun nuppi ja irrota vaihteen suojus koteloineen, liu’uta pikalinkkisarjan mukana tullut kuula vaihteenvaihtimen päälle, kunnes se ei pääse enää pidemmälle ja siten asettuu vaihteenvaihtimesi nykyisen kuulan päälle, asenna vaihteenvaihtimen suojus takaisin vaihteenvaihtimeen ja kiristä nuppi. Asenna sitten vaihdelaatikon alumiininen välilevy alustan ja pohjalevyn väliin (asenna pohjalevy samalla tavalla kuin irrotit sen), asenna koottu vaihteenvaihtaja pohjalevylle ja kiristä se pidemmillä pulteilla (toimitettu) ja säädä vaihteenvaihtaja.

VW Vanagonia varten on kahta tyyppiä, tarkista ensin vaihdevivun paksuus (12 tai 14 mm) ja noudata asennusohjeita, jotka löydät välilehdeltä “documentation” (asennusohjeet).

Volkswagen TYP-1 Kupla, Karmann Ghia, VW Type 3, VW Thing ja VW Bus -malleilla vuoteen 1979 asti (mukaan lukien) saat 40 %:n vähennyksen ajomatkoihin, kun taas VW Vanagonille tämä on 25 %.

Lyhyempiä vaihteenvaihtoja lukuun ottamatta kaikki pysyy ennallaan, peruutusvaihde pysyy paikallaan ja vaihteet pysyvät myös samassa paikassa, vain vaihteenvaihto on paljon nopeampaa kuin ennen.

Nämä kokoonpanot on valmistettu alumiinista, eikä niitä pidä sekoittaa muovivaihtoehtoihin, joita on myös saatavilla markkinoilla, mutta joiden laatu ei ole verrattavissa.

Ei sovellu automaattisiin versioihin

 

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): JM8400510J8133000118 Osastot: , , , , ,

Lisätiedot

Paino0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VW Kuplan vaihdevälin lyhentäjä EMPI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *